Bloemabonnement

CONSUMENT & ZAKELIJK

Bloemabonnement

CONSUMENT & ZAKELIJK

Waarom een bloemabonnement?

Met de 250.000 soorten bloemen ter wereld kunt u iemand genegenheid tonen, steunen, feliciteren, condoleren, of bloemen sturen omdat het gewoon zo leuk is! Wilt u dit doen, maar is het teveel werk? Geen zorgen! Indigo neemt deze moeite graag uit uw handen met een bloemabonnement. Hiermee kunt u op regelmatige basis bij uzelf, een zakelijke relatie of iemand anders bloemen laten bezorgen. Hieronder leest u hoe dat precies werkt.

Elke week

Maar ook per twee weken of per maand kunt u een boeket naar keuze bij uzelf of bij iemand anders thuis laten bezorgen. Met het zakelijke abonnement ontvangt u een echte blikvanger voor in uw ontvangstruimte, een sfeermaker voor uw personeel, of bijvoorbeeld een bloemwerk om uw vergaderzaal op te fleuren!

Voor iedere gelegenheid

Door de variatie in kleuren, vormen en bloemen zit er altijd iets voor u tussen. Stuur bijvoorbeeld verschillende seizoensboeketten naar familie om te tonen dat u aan ze denkt. Bestel liefdevolle roze en rode boeketten voor uw partner, of kies uit fraaie pastelboeketten om de styling van uw huis écht af te maken!

Een kind zo blij

Wat ons betreft gaat er niks boven de glimlach die de bloemen van Indigo op het gezicht tovert bij mensen, en dat iedere keer weer!

Consument

Sluit hier een abonnement af voor uw vrienden, kennissen, familie, of natuurlijk voor uzelf!

Nu afsluiten

Zakelijk

Sluit hier een abonnement af voor uw zakelijke relaties, waarbij de boeketten op kantoor worden bezorgd!

Nu afsluiten